Retail

Retail

Gebr. Nijssen werkt al decennia lang voor de retail. Stalen rekken, stellingen, schappen, complete assemblages, al of niet in combinatie met kunststof, we maken het allemaal. Van enkelstuks tot series. We werken voor kleine, lokaal functionerende retailers en voor grote, nationaal en internationaal opererende winkels, warenhuizen en supermarkten.

Voor retailers hebben we een breed pakket aan diensten. We engineeren, produceren, assembleren en monteren ter plekke. Ook opslag van materialen en voorraadbeheer zijn services die we leveren.

Gebr. Nijssen wil altijd een toegevoegde waarde leveren. Daarom hechten we aan goed overleg met de klant. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of om seriewerk, of het accent nu ligt op topkwaliteit in (engineering en) uitvoering of het slim inrichten van serieproductie. Of allebei natuurlijk: engineeren én seriewerk.

Onze mogelijkheden op een rijtje

Elektronische gegevensuitwisseling via EDI mogelijk. Voordelen voor u: verkorting van doorlooptijden, real time inzicht in onze voorraad en de status van orders, relevante documenten direct beschikbaar.