Bouw & Onderhoud

Voor projectontwikkelaren en aannemers is gebr. Nijssen een aantrekkelijke partner. We zijn immers allrounder wat fijnconstructies en plaatbewerkingen in metaal en kunststof betreft. Dat is handig bij bouw en onderhoud. Dan heeft de opdrachtgever geen ‘100 adresjes’ nodig. Gewoon één partij die meedenkt, kan engineeren, produceert en aanvullende diensten zoals ‘elektra’ regelt. Eén contactpersoon, korte lijnen, heldere afspraken, snel schakelen. Gebr. Nijssen staat voor vakwerk en betrouwbaarheid in bouw- en onderhoudsprojecten. We zijn gewend aan projectmatig werken, de bijbehorende tijdsfasering en participatie in het bouwteam. Onderdelen en eindproducten moeten op uur en tijd klaar zijn. Daar zorgen we voor: op tijd én met kwaliteit.

Als generalist maken we alle metalen en kunststof onderdelen of eindproducten die in, aan en rond gebouwen nodig zijn. Dakonderdelen, gootdoorvoeren, hekwerken, trappen, metalen kozijnen, stalen deuren, veiligheidsdeuren, sluitwerk, fietsenstallingen, veiligheidspalen, laadpalen, complete keukens, noem maar op. En de aard van het gebouw maakt voor ons niet uit: utiliteitsgebouwen, winkels, woningen, appartementencomplexen, sporthallen, kazernes, kerken, scholen, kantoren, hotels, theaters, restaurants, etcetera. We kennen de eisen, weten alles van veiligheidsconstructies en beschikken over VCA- en ISO-certificeringen die gelden bij bouw en onderhoud.

In samenhang hiermee zijn we ook thuis in onderhoud, aanpassingen en reparaties van metalen en kunststof constructies in, aan en rond gebouwen. Zo hebben we bijvoorbeeld in het ‘coronacrisiscentrum’ in Rotterdam alle werkplekken aangepast. Ze moesten verlaagd worden. Dat soort klussen voeren we geheel zelfstandig uit, in eigen regie. We bedenken de slimste manier, tekenen het uit en zorgen voor de uitvoering in het gewenste tijdsbestek: demonteren, afslijpen, monteren en de mensen kunnen weer aan het werk op hun ‘crisiswerkplek’. Andere voorbeelden zijn het permanent onderhoud van fietsenstallingen en hekwerken. Of een aanpassing aan een trap. Het gezegde ‘je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het wel’ is op ons van toepassing. En, weet je? Daar zijn we best wel een beetje trots op.

Meedenken

Snelle respons

Eigen transport

Elektronisch bestellen

Onze mogelijkheden

Gebr-Nijssen

Benieuwd wat
Gebr-Nijssen voor u
kan betekenen?

Het team van Gebr-Nijssen staat dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn.