Promotie / reclame

Metalen en kunststof producten die gebruikt worden voor promotie en reclame moeten er natuurlijk aantrekkelijk uitzien. Daarvoor bent u bij gebr. Nijssen aan het juiste adres. Kwaliteit leveren is ons handelsmerk. We maken de meest uiteenlopende onderdelen en producten voor merken en bedrijven. Borden, frames, biertaps, zuilen, promotiematerialen, gevelbeletteringen, etcetera. In metaal, kunststof en alle mogelijke combinaties daarvan. We zijn van alle markten thuis.

Vrijwel alle bewerkingen en afwerkingen die voor deze materialen en producten nodig zijn doen we in eigen huis. Voor het overige hebben we korte lijnen naar toeleveranciers. Daarmee kunnen we altijd complete producten leveren. Eén adres voor al uw wensen.

Engineering vanaf de schets of een idee van een opdrachtgever is natuurlijk ook mogelijk. U kent ons: bij gebr. Nijssen zijn we van het meedenken. We beschikken over veel expertise en ervaring op dit vlak. En we houden van uitdagingen.

Mooi zichtwerk leveren, dat is echt iets voor ons vakmensen. Uw promotie- en reclameproducten zijn bij hen in goede handen. Met hun vakwerk zorgen ze mede voor uw positieve uitstraling.

Meedenken

Snelle respons

Eigen transport

Elektronisch bestellen

Onze mogelijkheden

Gebr-Nijssen

Benieuwd wat
Gebr-Nijssen voor u
kan betekenen?

Het team van Gebr-Nijssen staat dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn.