Services.

Allround: engineering, bewerking en afwerking

Wat wilt u hebben? Een uitgewerkt, maakbaar product vanaf een schetsje? Specifieke bewerkingen van onderdelen en producten? Een schuin gefreesd blokje, een asje met een verzinkt gat, lasergesneden plaatdelen met passingsgaten? Een alumium frame van twee meter met kunststof eroverheen gezet, een stalen pui? Een verchroomd, geassembleerd rek, een hooggepolijste display, complete balies? U zegt het maar, wij maken het.

Gebr. Nijssen is gespecialiseerd in engineering en alle mogelijke bewerkingen en afwerkingen en combinaties daarvan. Tot en met assemblage, gewenste verpakking met barcodes, aflevering en/of montage op locatie. Overzichtelijk en voordelig voor u: één aanspreekpunt voor bewerking en afwerking, maximaal korte doorlooptijden, geen extra vervoerskosten tussen bewerkingsadressen en helder zicht op de status van orders.

 Bewerkingen
Engineeren, boren en tappen, platen knippen, metaal zagen, lasersnijden, metaal / CNC kunststof frezen, buigen en walsen, kanten, metaal lassen, slijpen en afwerken, kunststof buigen en polijsten, assembleren en op locatie monteren.

Vormen van afwerking
Rond- en vlakslijpen, polijsten en borstelen, stralen, verchromen, spuiten, coaten, vernikkelen, verzinken, verbronzen, legeren met messing, anodiseren, elektrolytisch verzinken, beitsen, passiveren, trommelen/ontbramen.

Assemblage

Boren en tappen

Buigen en walsen

Kunsstof frezen

Engineering

Kunststof buigen en polijsten

Lasersnijden metaal

Lassen metaal

Metaal zagen

Platen knippen

Slijpen en afwerken

Metaal frezen

Metaalbewerkingsbedrijf

Kunststof bewerking

Aluminium lasersnijden

RVS lasersnijden