Interieurbouw

Gebr. Nijssen is een vertrouwde partner van interieurbouwers, groot en klein, in binnen- en buitenland. We leveren interieurs en interieuronderdelen in staal en staal-kunststofcombinaties, denken mee en gaan voor kwaliteit. Mooie, goede, slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen. Voor klanten is dat altijd belangrijk, of het nu om één kantoor gaat in Eindhoven bij ons om de hoek of om een totale hotelinrichting in hartje Amerika. In vele interieurs in de hele wereld zit de vinger van gebr. Nijssen. Naar tevredenheid van klanten, want we worden steeds weer ingeschakeld.

Wat interieurs betreft zijn we van alle markten thuis. Een onderstel van een tafel, een kast, een keukenspoelblad t/m complete interieurs voor garderobes, restaurants, kantoren, recepties in bedrijven en ziekenhuizen, winkels, noem maar op. Schakelen met andere betrokken partijen hoort daar bij. Natuurlijk, we weten niet beter. En wil de klant zelf geen voorraden opslaan en beheren, dan leveren wij die services ook. Voor ons vertrouwd terrein. Koppeling via EDI? Doen we ook voor veel klanten.

Gebr. Nijssen wil altijd een toegevoegde waarde leveren. Daarom hechten we aan goed overleg met de interieurbouwer en/of de eindklant. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of om seriewerk, of het accent nu ligt op topkwaliteit in (engineering en) uitvoering of het slim inrichten van serieproductie. Of allebei natuurlijk: engineeren én seriewerk.

Meedenken

Snelle respons

Eigen transport

Elektronisch bestellen

Alleskunner

Naargelang de wensen van de klant en interieurbouwer leveren wij ons aandeel. We beheersen het gehele traject van engineering t/m montage op locatie.

Onze mogelijkheden op een rij:

Elektronische gegevensuitwisseling via EDI mogelijk. Voordelen voor u: verkorting van doorlooptijden, real time inzicht in onze voorraad en de status van orders, relevante documenten direct beschikbaar.

Gebr-Nijssen

Benieuwd wat
Gebr-Nijssen voor u
kan betekenen?

Het team van Gebr-Nijssen staat dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn.