Standbouw

Gebr. Nijssen is een toeleverancier voor standbouwers. Wij kunnen delen en complete stands, opbouwconstructies en tribunes maken van metaal, kunststof en combinaties van metaal en kunststof. Naargelang de wensen van de standbouwer leveren we de constructies in losse, voorbewerkte en afgewerkte onderdelen aan of volledig gemonteerd en geassembleerd. Uiteraard houden we ons daarbij aan alle veiligheidseisen. Daar kunt u bij gebr. Nijssen van op aan. We weten ook dat deadlines in de standbouw van belang zijn. Voor ons geen probleem. We zijn gewend kwaliteit te leveren onder tijdsdruk.

In de standbouw zijn we niet alleen producent, maar ook engineer. Het is maar net wat de standbouwer van ons wil. Wil hij 10.000 kleine metalen onderdeeltjes? Maken we!
Wil hij dat we een tribune bedenken en produceren voor een hal? Doen we!
Bij gebr. Nijssen denken we graag mee: daar hebben we alle expertise voor in huis.

De tribune is zomaar een voorbeeld van een klus die we naar tevredenheid van een gerenommeerde standbouwer – en de klant – hebben geklaard. Eerst samen aan tafel: wat wil de klant, wat is belangrijk, waar moeten we rekening mee houden? Dan gaan we aan het schetsen en komen we tot voorstellen. Presentatie, akkordering en dan aan de slag met productie. Als we die tribune vervolgens op tv terugzien, is het natuurlijk wel even kicken. Ja, we zijn trots op ons vakwerk. Mag toch? We zijn nu eenmaal geen steriel en superzakelijk bedrijf dat orders verzamelt. We zijn een familiebedrijf met hart voor het werk dat we leveren en de producten die we maken.

Meedenken

Snelle respons

Eigen transport

Elektronisch bestellen

Onze mogelijkheden

Gebr-Nijssen

Benieuwd wat
Gebr-Nijssen voor u
kan betekenen?

Het team van Gebr-Nijssen staat dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn.