Stalen deuren

Gebroeders Nijssen levert al 71 jaar lang kwaliteitsproducten, daarnaast produceren we nu ook enkele jaren metalen / stalen deuren. Wij zijn zowel actief in de particuliere markt dan in de zakelijke markt. Kortom iedereen is welkom!

Wij produceren niet alleen stalen deuren, maar ook stalen wanden. In de afgelopen jaren hebben we al een kleine vierhonderd stalen deuren en wanden mogen produceren. Of het nu gaat om een taatsdeur of een deur met scharnieren of een schuifdeur / wand. Ook in onze showroom hebben we voortaan deuren om onze klanten te laten zien. Wij leveren uitsluitend deuren waarbij we A materialen toepassen, daarom kunnen wij levenslang garantie bieden op de metalen delen. Daarnaast leveren wij onze deuren en wanden altijd met veiligheidsglas, en poedercoaten wij onze deuren om slijtage tegen te gaan. Wij produceren al onze stalen deuren en wanden op maat, daarom is elke stijl of type deur voor ons te maken! En is de deur in elke kleur van de regenboog te poedercoaten!

Bekijk de mogelijkheden in onze webshop www.ndoors.nl en ontwerp uw stalen deur of wand met onze 3D ontwerptool.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur een mailtje naar : calculatie@gebr-nijssen.nl of bel naar : 0402510501.