Stalen deuren

Gebroeders Nijssen levert al 71 jaar lang kwaliteitsproducten. Daarnaast produceren we nu ook enkele jaren metalen / stalen deuren. Wij zijn zowel actief in de particuliere markt, als in de zakelijke markt. Kortom iedereen is welkom!

Wij produceren niet alleen stalen deuren, maar ook stalen wanden. In de afgelopen jaren hebben we al een kleine vierhonderd stalen deuren en wanden mogen produceren. Of het nu gaat om een taatsdeur, een deur met scharnieren of een schuifdeur / wand. Wij leveren uitsluitend deuren waarbij we A materialen toepassen. Hierdoor kunnen wij levenslang garantie bieden op de metalen delen. Zo gebruiken wij écht staal, in plaats van aluminium. Daarnaast leveren wij onze deuren en wanden altijd met veiligheidsglas, en poedercoaten wij onze deuren om slijtage tegen te gaan. Wij produceren al onze stalen deuren en wanden op maat en daarom is elke stijl of type deur voor ons te maken!

Ontwerp uw droomdeur in 3D

Wij hebben onze ervaring en kennis gebundeld in het label Ndoors. Via www.ndoors.nl is het mogelijk uw deur of wand online in 3D te ontwerpen en te bestellen.

Op de website kiest u eerst in 3 stappen voor het type, de opstelling en indeling van de deur of wand. Vervolgens kunt u in 3D uw deur nog verder vormgeven. Zo kunt u de afmetingen doorgeven, zodat u uw deur in de juiste verhoudingen ziet. Dit hoeft niet op de centimeter te kloppen, want een van onze monteurs komt de deur of wand eerst inmeten. Verder bieden wij negen kleuren poedercoating en vier glassoorten aan, allemaal te combineren. Ook het type deurbeslag is al te kiezen in het 3D ontwerp.

Wilt u de kleur- en glasopties graag eerst thuis bekijken? Dan is het mogelijk de Ndoors Kleurstalen Box te bestellen.

Contact / showroom bezoeken

Heeft u nog vragen? Stuur een mailtje naar calculatie@gebr-nijssen.nl of bel naar 040 251 05 01.

Wilt u graag eens de showroom bezoeken en persoonlijk advies? Maak hier uw afspraak.