Afspraak maken

Kunststof bewerkingsbedrijf

Tegenwoordig wordt kunststof vrijwel overal voor gebruikt; raamkozijnen, onderdelen van machines of meubels, flessen, en ga zo maar door. Het is daarom ook een normale zaak om kunststof bewerking te gebruiken om producten te maken of om onderdelen te maken. Als kunststofbewerkingsbedrijf is Gebr Nijssen al 70 jaar een begrip in de kunststofindustrie en helpen wij graag met jouw opdracht. Kunststof bewerken is voor ons een dagelijkse bezigheid en al onze personeelsleden zijn stuk voor stuk gediplomeerd metaal- of kunststof bewerker. Elk product heeft haar eigen eisen bij het bewerken, polijsten of frezen. Wij zitten daarom voorafgaand aan het project graag om tafel om de CAD-tekeningen te bespreken en meteen een levertijd te bespreken. Zo werken we gezamenlijk richting het einddoel met kwaliteit van levering op het oog.

Kunststof bewerking

Als kunststofbewerkingsbedrijf uit Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in kunststof bewerken. Wij maken kunststof op maat aan de hand van onze CNC verspaningstechniek. Lees hieronder meer over de manieren van kunststof bewerken die wij inzetten om elk project het meest optimale resultaat te behalen.

Kunststof bewerkingsbedrijven gezocht?

Gebr Nijssen is een kunststof bewerkingsbedrijf uit Eindhoven dat al meer dan 70 jaar een begrip is in de metaal- en kunststofindustrie. Onze vakmensen staan klaar voor uw opdracht!

Wil jij kunststof lasersnijden, polijsten, frezen of een andere vorm van kunststofbewerking uitbesteden? Dan ben je bij Gebr Nijssen aan het juiste adres. Kom langs op ons kantoor en ervaar het gevoel van vertrouwen of maak online een order aan. Wij werken zo transparant mogelijk en willen het optimale resultaat bereiken met elke opdracht die we uitvoeren. Er is niets zo fijn als een blije klant in onze ogen.

Manieren van kunststof bewerken

Kunststof frezen

Kunststof frezen is een techniek waarbij het materiaal zorgvuldig wordt bewerkt om hier gaten, gleuven en openingen in te maken. Gebr Nijssen is gespecialiseerd in deze vorm van kunststofbewerking en staat klaar voor uw opdracht met computergestuurde technieken en het vakmanschap van ons personeel. Maak een afspraak en kom meer te weten over kunststof frezen bij Gebr Nijssen, een van de beste kunststof bewerkingsbedrijven van Nederland.

Kunststof polijsten en buigen

Kunststof buigen is een vervormingstechniek waarmee een vlakke plaat omgezet wordt in een 3D contour en buizen en kokers in de gewenste vorm. Kunststof polijsten haalt diepere krassen uit het kunststof en maakt het oppervlakte gladder.

Slijpen en afwerken

Doel, materiaal, bewerking, afwerking en levertijd zijn de basis-ingrediënten. Maar ook al hebt u nog zo’n duidelijke opdracht, door onze brede dienstverlening krijgt het eindresultaat altijd wel een persoonlijk tintje van Gebr. Nijssen. In de voorbereiding, tijdens de productie, bij het afleveren of … in de afwerking. Het doel heiligt de middelen en functionaliteit is misschien het belangrijkste, maar het oog wil meestal ook wat! Daarom besteden we altijd extra veel aandacht aan de afwerking, want een product houdt niet op bij de vorm alleen. Zo hebben we onlangs een nieuwe Q-FIN slijpmachine gekocht om onze producten braamvrij af te leveren. Maar ook om een mooiere structuur te kunnen aanbrengen.

Kunststof op maat laten bewerken

Elk project is uniek en dat begrijpen wij van Gebr Nijssen maar al te goed. Daarom geven we onze klanten de ruimte om de exacte maatvoering bij ons door te geven, zodat zij tot op de millimeter exact ontvangen wat ze gevraagd hebben. Met onze CNC verspaningstechniek om kunststof te bewerken weten wij zeker dat de producten die worden geleverd de exacte maatvoering hebben en dat de klant tevreden zal terug kijken op de samenwerking. Wij bewerken jouw kunststof op maat.