Afspraak maken

Kunststof Frezen

Kunststof frezen is een techniek waarbij het materiaal zorgvuldig wordt bewerkt om hier gaten, gleuven en openingen in te maken. Gebr Nijssen is gespecialiseerd in deze vorm van kunststofbewerking en staat klaar voor uw opdracht met computergestuurde technieken en het vakmanschap van ons personeel. Maak een afspraak en kom meer te weten over kunststof frezen bij Gebr Nijssen.

Kunststof laten frezen

 

Kunststof freestechnieken

Het Frezen van kunststof is een verspaningstechniek waarbij via roterende bewegingen materiaal uit of van een product wordt verwijderd. Het wordt gebruikt om complexe vormen in een materiaal te maken en/of laskanten en sleufgaten te maken.

Waarom kunststof frezen?

Kunststof wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in plaats va RVS of in plaats van staal, omdat kunststof een betere weerstand heeft dan staal of RVS. Aan de andere kant is het ook lichter dan metaal. Kunststofbewerking is een van onze specialismen en wij pakken uw opdracht al te graag op.

Door kunststof te frezen kunnen er prachtige onderdelen gemaakt worden. We hebben tientallen gespecialiseerde werknemers in onze werkplaats die uw opdracht op orde kunnen maken.

Onze state of the art apparatuur

Naast kunststof frezen zijn wij ook gespecialiseerd in metaal frezen.

Maak een afspraak