Neem contact op

Metaal lassen

Gebr Nijssen heeft tientallen jaren ervaring in las-werkzaamheden, zoals metaal lassen. Wij bieden meerdere lastechnieken aan om tot het beste resultaat te komen. Hieronder zijn alle technieken te zien. Een betaalbare, maar nog belangrijker: een betrouwbaar bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de metaalindustrie. Wil jij jouw metaal laten lassen door experts? Dan ben je bij Gebr Nijssen aan het juiste adres. Geen opdracht is te gek voor ons vakkundige personeel. Wij staan klaar!

Mogelijkheden binnen het lassen van metaal

Techniek en voordelen

Lassen is het verbinden van materialen door druk en/of warmte, waarbij (meestal) materiaal op de verbindingsplaats met ongeveer dezelfde samenstelling wordt toegevoegd. Solderen is het verbinden van metalen onderdelen door toevoeging van materiaal met een lager smeltpunt dan de te verbinden delen. Elke lastechniek heeft zijn specifieke voordelen. We gebruiken altijd de meest aangewezen lastechniek voor de betreffende opdracht. Wij bieden vrijwel alle mogelijke lastechnieken aan om zo voor elk project een perfecte strategie toe te kunnen passen. Elk project is anders en we zouden niet het optimale resultaat kunnen behalen zonder dit aantal lastechnieken. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit metaal lassen en de fijnste afwerking van uw bestelling.

Metaal laten lassen door experts

Lastechnieken van Gebr Nijssen

Onze apparatuur biedt de best mogelijke lastechnieken om tot het optimale resultaat te komen. Door meerdere lastechnieken te gebruiken zorgen we voor een hoge kwaliteit van levering en een mooie afwerking van de producten. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om jouw metaal te laten lassen door Gebr Nijssen. Wij staan klaar voor jouw opdracht en hebben de vakmanschap om elk project aan te kunnen.

Onze state of the art apparatuur

Metaal laten lassen via Gebr Nijssen. Een snelle afhandeling, opperste zorg en de hoogste kwaliteit.