Afspraak maken

Metaal frezen is een techniek waarbij metaal zorgvuldig wordt bewerkt om hier gaten, gleuven en openingen in te maken. Gebr Nijssen is gespecialiseerd in deze vorm van metaalbewerking en staat klaar voor uw opdracht met computergestuurde technieken en het vakmanschap van ons personeel. Maak een afspraak en kom meer te weten over metaal frezen bij Gebr Nijssen.

Metaal frezen

Metaal laten frezen

Gebr Nijssen is al meer dan 70 jaar een begrip in de kunststof- en metaalindustrie. Als professioneel metaalbewerkingsbedrijf staan wij open voor elke opdracht en gaan we graag rond de tafel om de klant zich op zijn gemak te stellen. Door metaal te bewerken met de freestechniek worden er openingen, gleuven en gaten in het metaal bewerkstelligd.

CNC Frezen

Door gebruik te maken van machines die aangestuurd worden door geprogrammeerde computers kan metaal gemakkelijker en sneller bewerkt worden. Hierdoor kan de bewerking seriematig sneller uit worden gevoerd. Aan de hand van CAD-tekeningen wordt de computer aangestuurd om het metaal te gaan frezen.

Wat is metaal frezen?

Frezen van metaal is een bewerking of verspaningstechniek waar materiaal wordt verwijderd aan de hand van roterend gereedschap. Deze handeling wordt in de industrie vaak toegepast om kunststof en metaal te bewerken. Wij frezen metaal al sinds de oprichting van ons bedrijf en hebben ons in de afgelopen decennia gespecialiseerd in dit type metaalbewerking. Gebr Nijssen staat met vakmanschap en computergestuurde CNC freestechniek klaar om uw opdracht klaar te maken.

Metaal laten frezen

Meer informatie over metaalbewerkingsbedrijf Gebr Nijssen?