Metaalbewerkingsbedrijf Gebr Nijssen

Gebr. Nijssen is al meer dan 70 jaar een begrip in de kunststof- en metaalindustrie. Als metaalbewerkingsbedrijf streeft Gebr. Nijssen met elke opdracht opnieuw naar topkwaliteit. Met meer dan 40 werknemers gespecialiseerd in metaalbewerking zien wij uw opdracht graag tegemoet.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we het project starten moet er eerst duidelijk geworden wat er moet gebeuren; moet er een product gemaakt of bewerkt worden. Dit kan bij ons in de vormen van metaalbewerking, kunststofbewerking of een combinatie van allebei. Het begint allemaal vanuit een schets.

U gaat op zoek naar een vertrouwd adres. Een gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf. Samen bekijken we de schets, delen we ideeën en zetten we een planning uit voor de productie of bewerking. Wij willen u als bedrijf verzekeren van kwaliteit. Voornamelijk werken wij als metaalbewerkingsbedrijf seriematig en met creativiteit om aan de eisen van uw product of bewerking te voldoen. Laat hieronder uw gegevens achter om een afspraak te maken.


Vakmanschap in ons metaalbewerking bedrijf

Gebr. Nijssen kent zo’n 40 vakmensen die samen enorm veel kennis in huis hebben van ontwerp, het maken en bewerken van metalen en kunststof producten en de logistiek eromheen. Naast ervaren krachten die de praktische kneepjes van het vak kennen, werken er jonge mensen bij ons, soms nog in opleiding. Zij brengen weer veel ‘know how’ mee op het vlak van de nieuwste technologieën. We willen balans houden in die mooie mix binnen ons metaalbewerking bedrijf.

Wat onze medewerkers allemaal gemeen hebben, is hun drive voor het vak en de bereidheid om te leren, mee te denken, samen te werken en initiatieven te nemen. We leggen de lat best hoog. Bij ons is een lasser niet iemand die klakkeloos opdrachten last, maar iemand die tekeningen kritisch beschouwt, nadenkt, ontdekt wanneer iets slimmer kan, initiatief neemt.

Eigen transport

Bij Gebr Nijssen werken wij met onze eigen chauffeurs en vrachtwagens. De producten die we voor u maken en bewerken, leveren we bij voorkeur zelf af, verpakt volgens uw eisen. Zo hebben we van begin tot eind zicht op de kwaliteit die we bieden. We hebben ons transport daarom voordelig voor u ingericht.

Metaalbewerkingsbedrijf Eindhoven

Ondanks dat wij als metaalbewerkingsbedrijf in Eindhoven zijn gevestigd hebben wij klanten door heel Nederland. Er is niets zo belangrijk als vertrouwen tijdens onze samenwerking en daarom verwelkomen we je graag op ons kantoor om te overleggen over de opdracht. Als familiebedrijf vinden wij het fijn om de klant te kennen en een goed gevoel achter te laten na het bevestigen van de opdracht. Wetende dat wij de kwaliteit zullen leveren die zij van ons verwachten.

Elektronisch orders verwerken

Daarnaast kunt u ook elektronisch orders inleggen met ons ERP-systeem. Hiermee bieden we u het gemak van elektronische gegevensuitwisseling via EDI. Dit verkort niet alleen de doorlooptijden, maar daarnaast heeft u real-time inzicht in de status van alle orders en kunt u onze voorraad inzien. Alle bijbehorende documenten zijn ook direct beschikbaar. Naargelang uw wensen kunnen we scanbonnen automatisch meeleveren of materialen voorzien van stickers, zodat u ze bij binnenkomst meteen kunt inscannen.