Over

 

Meedenken: allround én specialist

Gebr. Nijssen is een middelgroot familiebedrijf dat u met fijnconstructie én alle voorkomende plaatbewerkingen kan helpen. Onderdelen bewerken, halffabrikaten en eindproducten maken, in aluminium, rvs, staal, messing, koper en kunststof, u zegt het maar.

In 2020 bestaan we 70 jaar. In al die jaren hebben we oneindig veel verschillende producten gemaakt voor klanten in de meest uiteenlopende branches: industrie, interieurbouw, retail, machinebouw, reclame en standbouw, gebouwenonderhoud, enzovoort. ‘Nee’ zeggen ligt nu eenmaal niet in onze aard. Zo hebben we ons sterk ontwikkeld, in de breedte én diepte. We zijn een gespecialiseerde generalist geworden als het ware.

We hebben ook een trouwe klantenkring opgebouwd. Dat zegt toch wel iets. Klanten zijn tevreden omdat we kwaliteit leveren en hen ontzorgen. Wij denken graag mee. Niks mooiers toch dan onze ervaring en kennis in te zetten en klanten tevreden te stellen? Bij gebr. Nijssen zien we klanten als partners met wie we om tafel gaan. Samen slimme, duurzame en voordelige oplossingen bedenken. Of het nu om maatwerk gaat voor een groot project, het maken van één prototype van een splinternieuw product of het slim inrichten van seriewerk.


Snelle respons
Uw klanten vragen van u om snel in te spelen op vragen en ontwikkelingen. Dat verwacht u ook van ons. Geen probleem, als klant kunt u bij ons altijd rekenen op een snelle respons. Bij een vraag, een offerte, een calculatie, een orderbevestiging bij een ingelegde order. Een orderbevestiging binnen een uur, met een order- en referentienummer. Een gemiddelde offerte binnen een dag. Bij gebr. Nijssen houden we van slagvaardigheid, zaken afwerken. Een familietrekje.

 

Elektronisch bestellen
U kunt bij gebr. Nijssen elektronisch orders inleggen. Met ons ERP-systeem bieden we u het gemak van elektronische gegevensuitwisseling via EDI. Dat verkort doorlooptijden, u kunt onze voorraad inzien en u heeft real time inzicht in de status van orders. Alle bijbehorende documenten zijn ook direct beschikbaar. Naargelang uw wensen kunnen we scanbonnen automatisch meeleveren of materialen voorzien van stickers, zodat u ze bij binnenkomst meteen kunt inscannen. Alles wat voor u gemakkelijk is. We zeiden het al, klanten zijn partners voor ons.

Eigen transport
Wij werken bij gebr. Nijssen met eigen chauffeurs en eigen vrachtwagens. De producten die we voor u maken en bewerken, leveren we bij voorkeur zelf af, verpakt volgens uw eisen. Zo hebben we van begin tot eind zicht op de kwaliteit die we bieden. We hebben ons transport daarom voordelig voor u ingericht. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

Familiebedrijf
Gebr. Nijssen is een echt familiebedrijf. Vanaf de start in 1950 is het van generatie op generatie overgegaan. We ademen nog steeds de typische ‘familiesfeer’; daar selecteren we onze medewerkers ook op. Het is een menselijke cultuur waarin we niet louter op winst gespitst zijn, maar waarin de continuïteit van het bedrijf, de betrouwbaarheid, de loyaliteit van klanten en het plezier in het werk erg belangrijk zijn. We ontwikkelen ons door de jaren heen, maar zijn niet gericht op groei om zo groot mogelijk te worden. We vinden korte lijnen en vertrouwde gezichten voor klanten belangrijker. We zeggen altijd: We willen niet de grootste worden, maar de beste blijven! We zijn gedreven bezig met ons vak, betrokken bij wat we maken en koesteren het persoonlijke contact met klanten. Vakwerk leveren in een menselijke, gemoedelijke sfeer, dat is het. Wij vinden dat heerlijk werken.

En natuurlijk gaat er ook wel eens iets fout. Geen enkel bedrijf is perfect, gebr. Nijssen ook niet. Ook dán zijn we partner van onze klanten. We lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid, we lossen het op.

 

Onze vakmensen
Gebr. Nijssen kent zo’n 40 vakmensen die samen enorm veel kennis in huis hebben van ontwerp, het maken en bewerken van metalen en kunststof producten en de logistiek eromheen. Naast ervaren krachten die de praktische kneepjes van het vak kennen, werken er jonge mensen bij ons, soms nog in opleiding. Zij brengen weer veel know how mee op het vlak van de nieuwste technologieën. We willen balans houden in die mooie mix.

Wat onze medewerkers allemaal gemeen hebben, is hun drive voor het vak en de bereidheid om te leren, mee te denken, samen te werken en initiatieven te nemen. We leggen de lat best hoog. Bij ons is een lasser niet iemand die klakkeloos opdrachten last, maar iemand die tekeningen kritisch beschouwt, nadenkt, ontdekt wanneer iets slimmer kan, initiatief neemt.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die gedreven zijn en betrokken bij het werk, het beste presteren en het fijnste werken. Daarom investeren we in onze medewerkers. Als we in 2020, bij ons 70-jarig bestaan, onze nieuw ingerichte showroom met spreekruimte openen, nemen onze eigen mensen hun nieuwe, ruime kantine in gebruik. Bij prettig werken horen ook momenten van ontspanning. We zijn een mensenbedrijf. Met oog voor eigen medewerkers, klanten en leveranciers.