Download Our Document

3.9KB

Metaalbewerkingsbedrijf

Gebr. Nijssen is al meer dan 70 jaar een begrip in de kunststof- en metaalindustrie. Als metaalbewerkingsbedrijf streeft Gebr. Nijssen met elke opdracht opnieuw naar topkwaliteit. Met meer dan 40 werknemers gespecialiseerd in metaalbewerking zien wij uw opdracht graag tegemoet.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we het project starten moet er eerst duidelijk geworden wat er moet gebeuren; moet er een product gemaakt of bewerkt worden. Dit kan bij ons in de vormen van metaalbewerking, kunststofbewerking of een combinatie van allebei. Het begint allemaal vanuit een schets.

U gaat op zoek naar een vertrouwd adres. Een gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf. Samen bekijken we de schets, delen we ideeën en zetten we een planning uit voor de productie of bewerking. Wij willen u als bedrijf verzekeren van kwaliteit. Voornamelijk werken wij als metaalbewerkingsbedrijf seriematig en met creativiteit om aan de eisen van uw product of bewerking te voldoen. Laat hieronder uw gegevens achter om een afspraak te maken.

Vakmanschap in ons metaalbewerkingbedrijf

Gebr. Nijssen kent zo’n 40 vakmensen die samen enorm veel kennis in huis hebben van ontwerp, het maken en bewerken van metalen en kunststof producten en de logistiek eromheen. Naast ervaren krachten die de praktische kneepjes van het vak kennen, werken er jonge mensen bij ons, soms nog in opleiding. Zij brengen weer veel ‘know how’ mee op het vlak van de nieuwste technologieën. We willen balans houden in die mooie mix binnen ons metaalbewerking bedrijf.

Wat onze medewerkers allemaal gemeen hebben, is hun drive voor het vak en de bereidheid om te leren, mee te denken, samen te werken en initiatieven te nemen. We leggen de lat best hoog. Bij ons is een lasser niet iemand die klakkeloos opdrachten last, maar iemand die tekeningen kritisch beschouwt, nadenkt, ontdekt wanneer iets slimmer kan, initiatief neemt.

Dillenburgstraat 41, 5652 AM Eindhoven
info@gebr-nijssen.nl
040 - 251 0501

Totaaloplossingen